Paunović na okruglom stolu o izmenama i dopunama Zakona o nacionalnim savetima nacionalnih manjina

Direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Srbije Suzana Paunović prisustvovaće okruglom stolu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o nacionalnim savetima nacionalnih manjina u ponedeljak, 16. aprila 2018. godine, u Beogradu, Klub poslanika, Tolstojeva 2, sa početkom u 11,00 časova.

Okrugli sto organizuje Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, uz podršku Misije OEBS u Republici Srbiji, u okviru postupka javne rasprave o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o nacionalnim savetima nacionalnih manjina.

U uvodnom delu skupa prisutnima će se obratiti ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i šef Misije OEBS-a u Srbiji Andrea Oricio.

U postupku pripreme Zakona o izmenama i dopunama Zakona o nacionalnim savetima nacionalnih manjina, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o nacionalnim savetima nacionalnih manjina u periodu od 29. marta do 18. aprila 2018. godine.